Rated 4.721/5 based on 1313 customer reviews
Ring meg tilbake

PHP-basert webapplikasjonsutvikling

PHP-basert webapplikasjonsutvikling

Vi jobber med kunder fra hele verden. Vårt lag snakker flytende engelsk og kan lett tilpasse seg til din arbeids tidssone. Prosjektene våre er utviklet av høyt nivå utviklere. Vi bruker teknologier som videosamtaler, samtaler, korrespondanse via messengers, prosjektstyringssystemer Jira, Git etc. for kommunikasjon med våre kunder. Våre spesialister kan reise til dere hvis det er nødvendig.

Etablering av lag fra PHP-utviklere er en av tjenestene til selskapet vårt. Vi kan levere deg kun en spesialist eller hele lag med en ekspert for prosjektledelse og lagleder.

Vårt team har lang erfaring med å jobbe med forskjellige CMS og rammer, høyt lastede prosjekter, webapplikasjoner med geografisk posisjonering, mobile applikasjoner med store kumulative datamengder (BigData).

Faser av estimering og gjennomføring av et prosjekt:

Teknologier som vi bruker for å utvikle webapplikasjoner

Frameworks (Backend): Yii, Laravel, Symfony, Phalcon, Zend Framework. Vi kan også samarbeide med alle andre.

For lagring og prosessering av dataene vi vanligvis bruker: Redis, ElasticSearch, MongoDb, PostgreSQL, MySQL, Apache Cassandra, Oracle Databaseand andre avhengig av prosjekt.

Teknologier for å utvikle den visuelle delen av webapplikasjoner: Less, Sass, Html, CSS, AngularJS, ReactJS, JQuery, Bootstrap, BEM.

Teknologier for utvikling av mobile applikasjoner: Xamarin, PhoneGap, Cordova, Android SDK og NDK, iOS Swift, Unity3D

Garanti:

Så snart arbeidet er ferdig, gir vi kunden garantien for utført arbeid. Garantibetingelser for hvert prosjekt er individuelle. Hvis det blir funnet noen feil, eliminerer vi dem gratis. Å jobbe med oss betyr at du får maksimal komfort og kvalitet.