Rated 4.721/5 based on 1313 customer reviews
Ring meg tilbake

.NET, C# basert programvareutvikling

.NET, C# basert programvareutvikling

Vi jobber med kunder fra hele verden. Vårt lag snakker flytende engelsk og kan lett tilpasse seg til din arbeids tidssone. Prosjektene våre er utviklet av høyt nivå utviklere. Vi bruker teknologier som videosamtaler, samtaler, korrespondanse via messengers, prosjektstyringssystemer Jira, Git etc. for kommunikasjon med våre kunder. Våre spesialister kan reise til dere hvis det er nødvendig.

Etablering av lag av .NET Framework-utviklere er en av tjenestene til selskapet vårt. Vi kan levere deg kun en spesialist eller hele lag med en ekspert for prosjektledelse og lagleder.

Vårt team har lang erfaring med å jobbe med forskjellige CMS og rammer, høyt lastede prosjekter, webapplikasjoner med geografisk posisjonering, mobile applikasjoner med store kumulative datamengder (BigData).

Faser av estimering og gjennomføring av et prosjekt:

Teknologier vi bruker for .NET applikasjonsutvikling

C #, .NET, ASP MVC, webskjemaer, nettkontroller, WCF og WebAPI-tjenester, Windows-skjemaer, Windows-kontroller, Azure Services, enhetsrammeverk, XML Web Services, Xamarin, Unity3D

Operativsystemer: Windows (stasjonær, telefon, server), iOS, Android.

Databaser: MS SQL, PostgreSQL, Redis, ElasticSearch, MongoDb.

Garanti:

Så snart arbeidet er ferdig, gir vi kunden garantien for utført arbeid. Garantibetingelser for hvert prosjekt er individuelle. Hvis det blir funnet noen feil, eliminerer vi dem gratis. Å jobbe med oss betyr at du får maksimal komfort og kvalitet.